Luonnonkosmetiikkakutsut

Luonnonkosmetiikka-kutsut

Ihonhoitotuotteita täytyy päästä kokeilemaan, jotta löytää itselleen sopivat. Lisäksi mikä sen ihanampaa kuin viettää hetki omaa aikaa luonnonkosmetiikan helmiin tutustuen. Tuoksut, tuntuma ja kosketus iholla. Järjestän luonnonkosmetiikkakutsuja juuri näistä syistä.

Haluatko järjestää luonnonkosmetiikkakutsut?

Vietä aikaa kavereiden kanssa rennossa ilmapiirissä luonnonkosmetiikkaan tutustuen ja uusia hankintoja tehden. Pääset kokeilemaan, ihastelemaan ja tunnustelemaan tuotteita sekä saat hyödyllistä tietoa ihonhoidosta. 

 

Ennen tilaisuutta

Kutsu ystäviä, sukulaisia, naapureita ja työkavereita. Kosmetiikkakutsuille kannattaa kutsua noin 6-10 henkeä tilasta riippuen. Kutsut voidaan toki järjestää isommallekin porukalle. Suunnitellaan sisältö illalle yhdessä! 

Tilaisuuden aikana

Tilaisuuden aikana on ihanaa, jos tarjolla on vieraille jotakin hyvää syötävää ja juotavaa. Välttämätöntä tarjoilujen järjestäminen ei kuitenkaan ole. Tilaisuus tuotteiden esittelyn. Jokainen pääsee kokeilemaan tuotteita. Mikäli ihastut johonkin tuotteeseen, voit ostaa sen heti mukaasi. Maksutapoina käyvät kortti ja lasku.

Vielä yksi juttu

Kosmetiikkakutsuja on mahdollista järjestää tällä hetkellä Turussa ja sen lähialueilla. Mikäli haluat kysyä lisää kosmetiikkakutsuista tai sopia kutsuille ajankohdan:Ota yhteyttä!

Toimituskulut 4,90€, yli 50€ tilauksiin 0€ Piilota tämä ilmoitus