Jurlique on laadukasta luonnonkosmetiikkaa Etelä-Australian auringon alta. Jurliquen tuotteet ovat helmiä monesta hyvästä syystä. Mahtavinta Jurliquen ihonhoitotuotteissa on se, että ne eivät ole ainoastaan luonnonmukaisia vaan myös huippu tehokkaita. Jurliquella on jo yli 30 vuoden kokemus luonnollisesta ihonhoidosta. Jurliquen ihonhoitotuotteet perustuvat tehokkaisiin ja luonnollisiin kasviuutteisiin, jotka saadaan kukista ja yrteistä. Nämä kukat ja yrtit Jurlique viljelee omalla luomu-maatilallaan Etelä-Australiassa. Maatilalla kaikki viljely ja toiminta on biodynaamista, eli luonnonmukaista.

Jurlique

Takaisin luonnonmukaisuuteen ihonhoidossa

Jurlique luomu-maatila

Jurlique on syntynyt aidosta intohimosta ja vahvasta uskosta luonnonmukaisten ihonhoitotuotteiden erinomaisuuteen. Biokemisti Dr Jürgen Klein ja hänen kasvitieteilijä vaimonsa Ulrike perustivat Jurliquen 80-luvulla – aikana, jolloin ihonhoitotuotteet tulivat pääosin laboratorioista eivätkä luonnosta. Tähän he halusivat muutoksen. Ensimmäisenä he etsivät puhtaimman mahdollisen paikan maailmasta kasvien ja yrttien viljelyyn. Paikaksi valikoitui Adelaide Hills, Etelä-Australiassa. Siellä ilmanlaatu on puhdas ja maaperä ravinteikasta. Itseasiassa ilmanlaatu on WHO:n (World Health Organisation) mukaan maailman puhtaimpia ja saasteettomimpia. He muuttivat Saksasta Australiaan perustaakseen luomu-maatilan ja laadukkaan luonnollisen ihonhoitosarjan. Nimi Jurlique on yhdistelmä avioparin etunimistä.

Jurlique luonnonkosmetiikka

Jurlique on alusta asti yhdistänyt uusimpia innovaatioita ja tiedettä tuotteidensa kehittämisessä. Jurliquen tuotteiden tärkeimmät kasviraaka-aineet viljellään edelleen sen omalla maatilalla Adelaiden kukkuloilla. Tänä päivänä Jurlique on yksi tehokkaimpia ihonhoitosarjoja verrattuna myös ei-luonnonmukaiseen kosmetiikkaan. Puhtaat ja luonnonmukaiset tuotteet antavat iholle sille kuuluvan hehkun.

Kaunis iho puhtaista raaka-aineista

Jokaisen Jurliquen tuotteen ytimessä on ajatus, että hehkuva ja terve iho saadaan puhtaista luonnon omista raaka-aineista. Jotta nämä raaka-aineet olisivat todella puhtaita ja tehokkaita, viljelee Jurlique ne omalla luomu-maatilallaan. Viljelyssä ei käytetä synteettisiä torjunta-aineita, kasvimyrkkyjä tai lannoitteita. Biodynaamisuudella tarkoitetaan sitä, että viljely toteutetaan harmoniassa vuodenaikojen kanssa. Lopulta oikean ajan koittaessa kasvit kerätään käsin. Näin niiden antama teho säilyy siemenestä alkaen iholle asti.

Paremman ympäristön puolesta

Jurlique haluaa toimia kestävän kehityksen mukaisesti kaikessa toiminnassaan. Vuonna 2015 he ottivat käyttöön aurinkoenergian energianlähteenä maatilalla. Vuodesta 2016 Jurliquen maatila ei ole aiheuttanut yhtään kaatopaikajätettä tehokkaan kierrätyksen ansiosta. Kasteluun käytetty vesi kierrätetään ja maatilalle on istutettu 10 000 puuta suojelemaan kasveja ja eläimiä sekä sitomaan hiilidioksidia. Tuotteiden pakkaukset ovat kestävän kehityksen mukaisesti valmistettu ja 95% kaikista Jurliquen pakkauksista on kierrätettäviä.

Jurlique_sarja

Jurlique pähkinänkuoressa:

  • Perustanut Biokemisti Dr Jürgen Klein ja hänen kasvitieteilijä vaimonsa Ulrike vuonna 1985.
  • Yli 95% tuotteiden raaka-aineista on luonnollisia ja orgaanisia.
  • Tuotepakkaukset ovat 100% kestävän kehityksen mukaisista lähteistä ja 80% kierrätysmateraalista tuotettuja.
  • 95% kaikista Jurliquen pakkauksista ja materiaaleista ovat kierrätettäviä.
  • Kestävän maatalouden yhdistyksen tarkastama (National Association for Sustainable Agriculture), sekä Australia (NASAA) Certified Organic-sertifioima biodynaaminen luomumaatila.
  • Laaja tuotevalikoima ihonhoitoon eri ihotyypeille ja ikäisille.
Lue lisää: jurlique.com
Kirjoittaja: Hannele Keuru